TÜYAP Beylikdüzü Fuar ve Kongre Merkezi’nde bu yıl 22.’si düzenlenecek kısa adı EMITT olan ve Dünya turizm profesyonellerinin aynı platformda yer alacağı Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı 81 ilin katılımıyla 25 Ocak günü saat 11:00’de Kültür ve Turizm Bakanı Numan Kurtulmuş’un katılımıyla kapılarını açacak.

Turizmde hak ettiği değeri bulabilmesi adına her yıl büyük umut ve heyecanla katılım sağlanan fuarda Düzce bu yıl, Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA) ve Batı Karadeniz Kalkınma Birliği (BAKAB) organizasyonunda ayrıca Akçakoca Belediyesi’nin de katılacağı 3 hol ve stantta boy gösterecek.

Düzce Valiliği ve Düzce Belediye Başkanlığı’nın ortak katılımıyla 3 nolu salonda yer alan B-310 nolu holde gerçekleştirilecek organizasyonlarla Düzce’nin tanınırlığını artırmak ve sahip olduğu turizm potansiyelleri, yöresel ürünler, tarihi ve kültürel mirasının ulusal ve uluslararası platformda tanıtmak amacıyla 3 gün boyunca ziyaretçilere sunacak.

EMITT fuarı için hazırlıklarını tamamlayan Akçakoca Belediyesi farklı bir konsept ile Salon 10’da 80 metrekarelik stantta bölgenin tanıtımını yapacak.

“İlçemizi en iyi şekilde temsil edip, tanıtımını yapacağız”
Fuar için stant görselleri, tanıtım amaçlı dağıtılacak materyaller ile birlikte her şeyin hazır olduğunu açıklayan Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici şu ifadelerde bulundu:

“Akçakoca Belediyesi olarak 22. EMITT 2018 Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı için tüm hazırlıklarımızı tamamladık. Uluslararası fuarların geçen yıl olduğu gibi bu yılda ilçemizin tanıtımına çok önemli katkılar sağlayacağına inanıyorum. İlçemiz konumu, coğrafyası, tarihi, yeşili ve mavisi ile cennetten bir yer. Bu anlamda bizde belediye olarak yaptığımız hazırlıklarımızda ilçemizi en iyi şekilde temsil edip, tanıtımını yapacağız”

Haber: Ö.YILMAZ