Programa; Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Akif Öncü, Beijing Institue of Technology’den konuk öğretim üyesi Prof. Dr. Muhammad Shahbaz, Düzce Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. E. Yıldız Doyran, Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sevcan Öztemiz, davetli konuklar, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.




Düzce Üniversitesi Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Haluk Yücel’in şefliğinde hazırlanan konserde koro ve solo eserler seslendirildi. Birbirinden değerli Türk Sanat Müziği eserlerini başarıyla seslendiren Düzce Üniversitesi öğrencileri, katılımcılar tarafından ilgi ve beğeniyle takip edildi.





Konuk öğretim üyesi Prof. Dr. Muhammad Shahbaz’ın ülkesi Pakistan’a ait iki eseri seslendirdiği konserde, Rektör Prof. Dr. Nigar Demircan Çakar, Sanat Tasarım ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. E. Yıldız Doyran ile Ziraat ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sevcan Öztemiz de öğrencilerden oluşan koroya eşlik etti.
“2019 Yılına Veda” konseri, teşekkür belgelerinin takdimiyle sona erdi.