Silvan'da şehit olan 13 askeri anmak ve terör örgütünü lanetlemek için bir çok ilde olduğu gibi Düzce'de de yürüyüş düzenlendi. Ellerinde Türk bayrakları olan onlarca kişi, terör örgütünü lanetleyen sloganlar attı.

Teröre lanet yağdırmak için devlet hastanesinin önünde toplanan Hemşinliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, Aziziye ve Çevresini Güzelleştirme Derneği üyeleri ile vatandaşlar, ’Şehitler ölmez, vatan bölünmez’, ’Düzce uyuma!Şehidine sahip çık’, 'Türkiye Türk'tür, Türk kalacak', 'Bir gece ansızın gelebiliriz' sloganları attı.



Türk bayraklarıyla yürüyüşlerini Anıtpark'ta sona erdiren vatandaşlar, hep bir ağızdan İstiklal Marşı’nı okudu. Ardından Anıtpark'a astıkları büyük Türk Bayrağı'nı alan vatandaşlar Anıtpark'tan tekrar yürüyüşe başlayıp, Spor Sokak, Gaziantep Caddesi boyunca yürüdü. Sık sık sloganlar atan ve teröre lanet yağdıran gruba sokaktaki vatandaşlardan da büyük destek geldi.

Çoğu vatandaş gruba katılarak sloganlara eşlik etti. İstanbul Caddesi boyunca yürüyen grup, tekrar Anıtpark'a gelerek saygı duruşunda bulunması sonrası teröre lanet yürüyüşü sona erdi.

Yürüyüş sırasında emniyet ekipleri geniş güvenlik önlemleri alırken İstanbul Caddesi trafiğe kapatıldı.

Haber; R. BAL