2015 yılı üçüncü dönem İl Koordinasyon Kurul toplantısına “klimasız” valilik toplantı salonunda yapılınca sunumu yapan bölge müdürleri de toplantıyı takip eden il müdürleri de toplantıya “motive” olamadılar.
Bölge müdürleri sunumları kısa tutarken il müdürleri de sunumu yapan yetkiliye soru sormamayı tercih ettiler.
Sadece Düzce Ziraat Odası Başkanı Ramazan Öztürk, DSİ 55. Düzce Şube Müdürü Deniz Yıldız'ın sunumu esnasında “Düzce'de sulama sisteminin artık çok eskidiğini yer altı sulama sistemine ne  zaman geçileceğini” sordu.

Öztürk'ün bu sorusu üzerine DSİ Şube Müdürü Yıldız, yatırım için Sulama Birliği'nin belli bir miktar ödeme yapması gerektiğini söyledi.
        
            MÜJDE “4.BÖLGE MÜDÜRÜ'NDEN”
Düzce İl Koordinasyon Kurulu toplantısında “en güzel müjdeyi Karayolları 4. Bölge Müdürü Mustafa Karademir” verdi..Bölge Müdürü Karademir, bazı art niyetli kişilerin özelilkle Kaynaşlı ve Yığılca'da karayolları tarafından kamulaştırılan alanlara bina yaptığını belirterek, ekiplerin yıkım işleminin sürdüğünü dile getirdi.Bölge müdürü bu hareketi “sorumsuzluk ve artniyetli bir yaklaşım” olarak değerlendirdi ve yetkili birimlerden “kaymakam ve belediyelerden yıkım için” yardım istedi.
Karademir, Düzce’nin yıllardır beklediği TEM Otoyolu Bağlantı yolu için de “son noktayı” koydu. Otoban bağlantı yolu ihalesinin tamamlandığını belirten Karademir, “Düzce TEM otoyolu bağlantısı için projelerimiz hazır ve ihale tamamlandı. Şimdi işi alan yüklenici firma ile yapılacak sözleşme bekleniyor. En kısa sürede yer teslimi yaparak çalışmalara başlayacağız” diyerek  uzun zamandır siyasileri heedf tahtası haline getiren konunun çözümlendiği müjdesini verdi.
 
Vali Ali Fidan'ın Bolu'da defnedilen Şehidin cenazesine katılması üzerine vali Yardımcısı Kazım Karabulut'un başkanlık ettiği il koordinasyon kurulu toplantısına Kaymakamlar, belediye başkanları, il müdürleri ve kamu kurumu yetkilileri  katıldı.
 
Kurumları adına konuşan bölge müdürleri 2015 yılı yatırımlarının yaklaşık yüzde 70-80 oranında tamamlandığını belirttiler. Vali Yardımcısı Kazım Karabulut da il genelindeki 206 proje tutarının da 3 milyar 405 bin milyon 968 bin lira olduğunu dile getirdi.  

Haber:E.TAYHAN