Doğu ve güneydoğu bölgesinde yaşanan olaylar nedeni ile yapılan eylemlerde çok sayıda terör örgütü yanlısı, vatandaş ve güvenlik görevlisi hayatını kaybetti. Yaşanan bu olaylar doğrultusunda trilyonlarca liralık hasar meydana gelirken terör örgütü mensuplarının Düzce’de herhangi bir eylem yapmasına karşı

Düzce İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş, Kom ve Terör Müdürlüğünün yaptıkları ortaklaşa uygulamalar sıklaştırıldı. Düzce giriş ve çıkışlarında uygulamalarını sıklaştırarak şüpheli görülen araçlar durduran emniyet ekipleri araç içerisinde bulunan şahısların üzerlerini ve araçlar didik didik arandı.

 

Eş zamanlı yapılan uygulamalarda Doğu İllerinden İstanbul istikametine giden  ve Düzce’ye giriş yapan otobüsler ve otomobiller durdurularak GBT (Genel Bilgi Toplama)leri yapıldı.

 

 

KORUMA EKİBİ ARTIRILDI

 

Bunun yanı sıra Vali Ali İhsan Su’nun ise koruma ekibi artırıldı.  Vali Su’nun koruma ekibine eklenen  eskort, Valilik Konutundan Düzce Valiliğine kadar takip ederek güvenliğini sağlıyor. Uygulamaların önümüzdeki günlerde daha da sıklaştırılacağı öğrenildi.

Haber;İ.KELEŞ