Geçen hafta yapılan “Son Nokta” programında açıklamalarda bulunan TSO Başkanı Metin Büyük, Belediye Başkanı Mehmet Keleş için Belediye Meclisi toplantılarına katılmadığını, OSB toplantılarını ise kaçırmadığını söylemişti. Başkan Keleş ise dün yapılan programda Büyük' e yanıt verdi.

Keleş, “Kendisine soruyorum. Düzce'de kararları kim alıyor.? Tabi ki Belediye Meclisi alıyor. Ben de onaylıyorum. Bu yüzden yüzde 10'una katılıyorum. Bu da Meclisin iş yaptığını gösterir. Eğer öyle olmasaydı toplantıların hepsine katılır kararları ben alırdım. Bu da yapılan işleri Meclis ile birlikte yaptığımı gösteriyor. Sayın Büyük'ün kendi toplantılarındaki durumu ne.? Kendisine tavsiyem bir gün önce kendi Meclisinde konuşulan kararları gözden geçirsin.” şeklinde konuştu.

Büyük'ün kendisi yönünde nerede kaldığı ile ilgili yaptığı açıklamalara da değinen Keleş, “Ben Düzce'de oturuyorum. Evim Kültür Mahallesi'ndedir. Evet Ankara'da olduğum doğrudur. Haftanın üç günü Düzce'nin durumunu görüşmek için Ankara'ya gidiyorum. Bir Başkan olarak bunu yapıyorsam bu bizim çalıştığımızı gösterir.” ifadelerini kullandı.