AK Parti milletvekili aday adaylığı süreci 2. kez uzatıldı. 29 Nisan Pazar günü saat 00:00 itibariyle sona ereceği açıklanan başvurular 2 Mayıs Çarşamba gününe uzatıldı. Bugün itibariyle ise partiye Düzce'den başvuru yapanların sayısı 38 olarak basına yansıdı.

Eski ve mevcut vekillerin yanı sıra çok sayıda iş insanının vekil olabilmek için aday adayı olduğu AK Parti'de Düzce'den başvuru yapan partililer, bugün düzenlenen programla belgelerini teslim ederek, resmen başvuruda bulunmuş oldu. Mevcut Milletvekili Ayşe Keşir ve eski vekiller; Fahri Çakır, Celal Erbay ve Metin Kaşıkoğlu'nun yanı sıra 3 dönem Gölyaka Belediye Başkanlığı yapan Nihat Çelik, AK Parti yönetiminde çeşitli görevlerde bulunanlar ile iş dünyasından birçok bilindik isim milletvekilliği yarışında 'Ben de varım' dedi.

Adaylığı merak konusu olan Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü ile Milletvekili Fevai Arslan'ın ise henüz başvuruda bulunmadığı öğrenildi. Bu sabah itibariyle toplam 38 partili AK Parti Düzce milletvekilli aday adaylığı için başvuru yaptı.

Öte yandan Ankara'dan başvuru yapanlar ile birlikte bu sayının daha da yükselmesi bekleniyor.


Haber: C.ÜSTÜNER