Vali Ali Fidan, D-100 Karayolu ve TEM Otoyolu’ndaki trafik akışı ile ilgili Kaynaşlı Şehit Yalçın Güzeler Bölge Trafik Denetleme istasyonunda toplantı yaptı.



Düzce Emniyet Müdürü İsmail Hakkı Akyüz, İl Jandarma Komutanı Bilal Güvenir,  İl Afet ve Acil Durum Müdürü Ali Kartal, Kaynaşlı Kaymakamı Bilal Şenol Koca, Kaynaşlı Belediye Başkanı Erol Bayraktar tarafından karşılanan Vali Ali Fidan, basın mensuplarına öncelikle karla mücadele çalışmaları hakkında bilgi verdi.



Fidan, “İlimizde dün akşamdan bu yana yoğun bir kar yağışı var. Zaten hazırlıklıydık. Şuan çalışmaları görmek için geldim. İlimizin ana arterlerinde herhangi bir sorun yok. TEM, D-100, D-655 Karayollarının tamamı ulaşıma açık. Trafik normal akışında devam ediyor. 105 köy yolumuz trafiğe kapanmıştı. Ekiplerimiz şuanda çalışmaya devam ediyor. Yarısı açıldı. Akşama doğru herhangi bir sorun kalmayacak.”dedi.


Vali Ali Fidan konuşmasını tüm vatandaşlara sağlıklı, huzur dolu bir yıl temennisinde bulunarak tamamladı. AFAD ekipleri ile fotoğraf çektiren Vali Fidan ardından istasyona girerek yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. 

HABER;s.kaşkır