Araç yoğunluğunun bir hayli fazla olduğu Düzce’de vatandaşların en büyük sorunu park olarak görülüyor. Yol kenarlarına gelişi güzel park edilmiş araçlara bir de ramazan yoğunluğu eklenince Düzce’de trafik tam bir işkenceye dönüşüyor. Bu nedenle mikrofon uzattığımız sürücülerin hem fikir olduğu konu da park sorunu.

Özellikle İstanbul Caddesi ve Rıhtım Caddesinde araçların park ihlallerine yeterince uymaması, zaten dar olan yollarda sürücülerin ilerlemesini daha da güçleştiriyor. Vatandaşlar “ Düzce’nin en büyük trafik sorunu park. Bu sorunun çözümü için otopark yapılıyordu ancak onunda ne zaman biteceği konusunda bir bilgimiz yok” diyerek şikâyetlerini dile getiriyor.

Vatandaşların bir diğer sorunu da hala yapımı devam eden dal-çık. Çalışmalar kapsamında yolun bazı kısımlarının kapatılması trafik yoğunluğunun bir kısmının şehir içine yönelmesine neden oluyor. Kimi sürücüler çalışmaların ramazan dönemine denk getirilmemesi gerektiğini düşünüyor. Çalışmalar dolayısı ile zaten sıkışık olan trafiğe bir de iftar telaşı ile eve gitmek için acele edenler eklenince trafik çileye dönüşüyor.

Haber; S. KAŞKIR