13- 17 Nisan tarihleri arasında İstanbul'da yapılacak olan, 6. Bölge Proje Tabanlı Beceri Yarışmasında 5 proje ile Düzce'yi temsil edecek olan öğrenciler, bugün Milli Eğitim Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen törenle yola çıktı. Düzce, Sakarya, Kocaeli, Zonguldak, Tekirdağ, Kırklareli, Edirne, Yalova, Eskişehir ve İstanbul'dan öğrencilerin katılarak projelerini sergileyeceği yarışma da, Düzce'yi 4 liseden 15 öğrenci ile 5 öğretmen temsil edecek.

Düzce Kız Teknik ve Meslek Lisesi'nden öğretmenler Nirgül Candan, Melek Bayram Ustabaş ile birlikte öğrenciler Beyza Gökhan, Pınar Öztürk, Burcu Gündoğdu ve Fatma Güner, Düzce Anadolu Ticaret ve Ticaret Meslek Lisesi'nden öğretmen Oktay Dağkıran ile birlikte öğrenciler, Kamil Kubilay ve Furkan Tomak Düzce'yi temsil edecek. Yarışmalara, Fatih Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'nden öğretmen Yalçın Kılıç ile öğrenciler Emrah Sivrioğlu ve Barış Kılıç, Sağlık Meslek Lisesi'nden öğretmen Gülbahar Uraslı ile öğrenciler Başak Zaimoğlu ve Feyza Gubse Aktaş projelerini yarıştıracaklar.

5 gün sürecek olan yarışma için İstanbul'a uğurlanan öğrenciler, Avcılar Endüstri Meslek Lisesi'nde yapılacak yarışmanın ardından Cuma günü Düzce'ye dönecekler.

Yarışmada Düzce'yi temsil edecek olan öğrencilerin başarılı olacaklarına inandığını ifade eden İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Sezer, projelere inançlarının sonsuz olduğunu ifade etti.