AK Parti Düzce İl Başkanlığıtarafından Bayırbucak Türkmenlerine yönelik bir haftadır il ve ilçelerde organize edilen yardım kampanyasında toplanan yardım malzemeleri toplanma merkezine gönderildi. AK Parti Genel Merkezimiz tarafından eş zamanlı olarak başlatılan kampanya kapsamında, il ve ilçe AK Parti binalarında gıdadan, çocuk malzemelerine konfeksiyona kadar birçok malzeme hummalı bir çalışma ile TIR’lara yüklendi. Kampanyanın son gününde ise Düzce il ve ilçelerinden 5 Tır yardım toplandı.


Cedidiye Cami meydanında parti yöneticileri, Belediye Başkanları ve vatandaşlarla birlikte açıklamalarda bulunan AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, katkısı bulunan herkese teşekkür etti.



Keskin, “Güneydoğu’da yaşananlar, Suriye’de, Irak’ta, Filistin’de, Myanmar’da ve benzeri tüm İslam coğrafyasında yaşananlar bizleri derinden üzmektedir. Lakin çare bellidir. O da Âlemi İslam’ın tek yürek olmasıdır. Müslümanlar kardeştir. Kardeşlik de birbirini korumaktan, kollamaktan, zor günlerde omuz omuza olmaktan geçer. Tüm Türkiye olduğu gibi bugün Düzcelilerimiz de Bayırbucak’taki Türkmen kardeşlerimize ve Dünyanın tüm bölgelerinde zulüm gören İslam Âlemine kardeş olmanın gerekliliğini yerine getirmektedir. AK Parti teşkilatları olarak tüm Türkiye’de başlatılan bu yardım kampanyasına katılan tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum. Allah hepsinden razı olsun” ifadelerinde bulundu.


Ardından malzeme dolu araçlar, dualarla toplama merkezine doğru yola çıktı.

haber;S.KAŞKIR