Fırıncılar Odası Başkanı İbrahim Korkmaz 26 bin TL değerinde toplam 520 çuval un Anıt Park’ta düzenlenen törenle düzce Kızılay Şube Başkanı Kemal Demir’e teslim etti. Törene Düzce İl Müftüsü Selami Emen, Kızılay Şube Başkanı Kemal Demir, Batı Karadeniz Afet Yönetim Merkezi Müdürü Mustafa Yılmaz, Kızılay Şube Yöneticileri ve Düzce Fırıncılar Odası Başkanı İbrahim Korkmaz katıldı.

Yardım çuvallarını Kızılay’a teslim eden İbrahim Korkmaz, fırıncılar olarak yardım kampanyası kapsamında 520 çuval un topladıklarını ifade etti.

Korkmaz“ Düzce fırıncılar odası olarak Somali’ye yapmış olduğumuz kampanyayı tamamladık. Düzce il ve ilçelerinde 520 çuval un topladık. Bugün burada kampanya ile toplamış olduğumuz unları teslim etmek için buradayız. Emeği geçen bütün fırıncılara çok teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

Korkmaz ayrıca Düzce’de30 fırına bırakacakları kumbaralarla yardım kampanyasını devam edeceklerini söyledi.

Korkmaz’ın ardından konuşan Kızılay Düzce Şube Başkanı Kemal Demir de Somali’de bir dram yaşandığını ve bütün fırıncılara göstermiş oldukları duyarlılıktan ötürü teşekkür ettiğini ifade etti.

Kemal demir” Somali’de büyük bir insanlık dramı yaşanıyor. Türkiye’de bu dram karşısında çok duyarlı davrandı. Düzce fırıncılar odası da bu insanlık dramı için bir kampanya başlattı. Bu yardımlarda en kısa sürede dağıtılacak. Buradan kampanyaya katılan bütün fırıncılara teşekkür ediyorum “dedi.

Teslimin ardından Müftü Selami Emen’in duaları ile birlikte un yüklü TIR Somali’ye gitmek üzere yola çıktı.

Haber; S. KAŞKIR