İstanbul'da Vodafone Arena Stadı'nda oynanan Beşiktaş- Bursaspor maçının bitmesinden yaklaşık 1,5 saat sonra stat yakınında düzenlenen bombalı araç saldırısı ile Maçka Parkı'ndaki canlı bomba saldırısında şehit olan ve yaralanan emniyet personeli ile yaralı vatandaşların bazılarının isim listesi açıklandı.

İlkokul öğrenimi Düzce’de görmüştü
İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün açıkladığı isim listesinde eğitim hayatının bir bölümünü Düzce’de tamamladıktan sonra üniversite eğitimi için İstanbul’a giden Düzceli üniversite öğrencisi Yasin Görkem Yazıcı ismi de bulunuyor.



Ailesinin tek çocuğuydu
Babasını geçirdiği rahatsızlıktan dolayı kaybeden Yazıcı’nın Öncü Koleji’nde ilkokul öğrenimi gördüğü bilgisine ulaşıldı. Koç Üniversitesi’nde İşletme bölümü öğrencisi olan Yazıcı’nın ailenin tek çocuğu olduğu öğrenildi. Şehit olan genç üniversite öğrencisinin ailesinin 17 yıl sonra tek evladı olarak Dünyaya geldiğin ifade edildi.

Annesi saldırı haberini oğlunun ölümünden habersiz sosyal medyada paylaşmış
Dün akşam meydana gelen patlamanın ardından olayın haber sitelerinde ve sosyal medyada duyulmasıyla, şehit Yazıcı’nın annesi Bilge Yazıcı’nın oğlunun şehadetinden habersiz olarak hain saldırı haberini sosyal medya hesabından paylaştığı görüldü.