"Düzce Kendisine Yapılan Hizmeti İnkat Etmez”

Ak Parti Eski Milletvekili Celal Erbay yerel seçimlerle ilgili açıklamalarda bulundu. Yerel seçimlerde destekleyeceği adayla ilgili olarak “halk tarafından benimsenmiş ve kabul görmüş biri olmalı ve halk adaya itibar etmeli” ifadelerini kullandı.

Erbay “ Düzceye kim hayırlısı ise Allah onu nasip etsin. Hepsi benim arkadaşım. Ben şahıs üzerinde durmam. Ben dahil bütün şahısları bir kenara bırakalım prensipler üzerinde duralım. Halka mal olan halka hizmeti ibadet olarak gören, halkın itibar ettiği, halk içerisinde hakkın rızasını arayan ve halkın tercih ettiği, halkın kanaatı ile örtüşen biri olmalı” dedi.

Erbay, Düzce halkı kadir şinas bir halk olduğunu söyleyerek “kendisine yapılan hizmeti asla inkar etmez, nankör değildir. Düzce halkı çoğunluk itibari ile yanılmaz” ifadelerini kullandı.

Düzce de sık sık vali değişmesi konusunda ise “ Düzce için stajyer vali yetiştiren memleket” tanımlamasının doğru olmadığını söyledi. Düzce'ye Vali olarak atanan İskenderun Kaymakamınında tecrübeli olduğunu, İskenderun gibi büyük bir şehirde kaymakamlık yaptığını ve Düzce'de de başarılı olacağını söyledi.

 

Haber: M. YILMAZ