Dünya çapında küresel bir kabusa dönen Yeni Tip Covid -19 Salgını tehdidi sürüyor. Türkiye’de alınan tüm önlemlere rağmen, vaka sayısındaki artışın önüne geçilemezken, ölüm haberleri de art arda gelmeye devam ediyor.

Sakarya’da görev yapan Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni Düzce doğumlu Şaban Yıldırım’da yakalandığı salgın hastalığa yenik düştü. Salgın belirtileri nedeniyle geçtiğimiz hafta içi Bursa’daki bir hastaneye başvuran Şaban Yıldırım’a yapılan test sonucu pozitif çıkmıştı. Bunun üzerine Bursa’daki hastanede tedavisi süren Yıldırım, hastanenin yoğun bakım ünitesine kaldırıldı. Yıldırım, dün gece saatlerinde doktorların yaptığı tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Düzceli öğretmen Şaban Yıldırım’ın, AK Parti’den Düzce milletvekili aday adayı olan Sevban Yıldırım ile Yeşilay Düzce şubesi eski başkanı Fatih Yıldırm’ın kuzeni olduğu öğrenildi.

Öncü Medya Ailesi olarak öğretmen Şaban Yıldırım’a Allah’tan rahmet, kederli ailesi başta olmak üzere tüm eş, dost ve akrabalarına başsağlığı dileriz.

Haber: Savaş ARI

ÖNCÜ HABER UYGULAMASI ANDROİD İÇİN: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tebilisim.android.oncuhaber

ÖNCÜ HABER UYGULAMASI İOS (İPHONE) İÇİN: https://apps.apple.com/tr/app/%C3%B6nc%C3%BC-haber/id1080207561?l=t