Düzceli Adnan Öztürk, geçtiğimiz gün yapılan olağan mali genel kurulda mayısta aday olacağını yeniledi. Öztürk, “Kulübün yönetimine yeni seçimde talip olduğumu bir kez daha tekrar ediyorum. Seçildiğim takdirde yeni bir bütçeyle karşınıza geleceğimi size bildirmek istiyorum. Bugün Galatasaray’ın geleceğinin şekillendirileceği ilk gündür. 3-4 aydır ciddi çalışıyorum. Projeler de hemen hemen hazır” dedi.
Düzce doğumlu olan yönetici, mühendis, iş adamı Adnan Öztürk, 2011-2013 yılları arasında Galatasaray Spor Kulübü Başkan Yardımcılığı yapmıştı. Öztürk, 2012 yılında Düzce ziyaretinde Galatasaray Eğitim Vakfı olarak Düzce’de eğitim alanında bir yatırım yapmayı düşündüklerini söylemişti.

Ziyaretinde “ görevimi aldım gidip ödevimi yapacağım” diyen Öztürk, bu açıklamasından yaklaşık iki hafta sonra dönemin Valisi Adnan Yılmaz’la birlikte helikopterle Düzce’de keşif yapmıştı.

Kulüp Başkanlığına aday olan ve ciddi projeler vaat eden Öztürk’ün seçilmesi halinde Düzce için düşündüğü 300 öğrenci kapasiteli spor lisesini hayata geçirip geçirmeyeceği de merak konusu oldu.

Haber;S.KAŞKIR