İstanbul Anadolu Yakası Düzceliler Derneği’nin , bu yıl altıncısını düzenlediği Düzceliler  Gecesi’nde İstanbul’da yaşayan Düzceliler ile Düzce’de yaşayanları bir araya getirecek. TRT Sanatçılarının sahne alacağı geceden önce derneğin İstanbul’da kurduğu Düzce evi ziyaret edilecek.

 

İstanbul Düzceliler Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Çakmak ve yönetim kurulu üyeleri geceye Düzce Protokolü ve iş çevrelerini davet etmek amacıyla Düzce’ye geldiler. Öncü Kurumları kurucusu Önder Tonyalı’yı ziyaretleri sırasında gece ile ilgili organizasyonlarını anlatan Çakmak, Tonyalı’yı 10 Haziran akşamı 18.00’de başlayacak olan geceye davet etti.

 

Faruk Çakmak Öncü Mikrofonlarına yaptığı açıklamada, amaçlarının İstanbul ve Düzce’de yaşayan Düzcelileri bir araya getirerek kaynaştırmak olduğunu belirtti.

 

 

Çakmak Düzce Valisi Bülent Kılınç’a İstanbul’da hazırladıkları Düzce evi’ni de gezdireceklerini belirterek, bu evin açılışının daha sonraki bir tarihte Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile yapılmasını  umduklarını söyledi. Çakmak Düzceliler Gecesi  için Düzce’den otobüs kaldıracaklarını ifade ederek, herkesi geceye katılmaya davet etti.