Öncü TV'nin sosyal medya hesabı üzerinden Çağsu Hastanesi ile ilgili şikayetlerini dile getiren Düzceliler'in yorumları şöyle:
Macide Arslan Gültekin: İki kez acile gittik, hiç memnun kalmadık. Yeni düzene girer belki dedik daha sonra randevulu gittik yine aynı.
Nurten Sivil Sebetci: Bütün eski doktorlar gitmiş ben olsam ben de aynı tepkiyi verirdim. Belki daha da fazlası önce sağlık önce sağlık benimde çocuğum rahatsızdı çok şükür şimdi iyi rabbim kimseyi böyle çıkarcı hastanelere muhtaç etmesin
Nihal Serkan Tuncel: O mu sadece para alabilmek için kalp hastasi ve durumu ağır olan bir yaşlı kadına ilaçlı tamografiye sokup bugun git yarın gel yapıp ve tek seferlik bir işleme iki sefer 400 lira alabilmek için iki işlem yapmaya kalktılar. Allah'tan anestezi uzmanı bayan yapılacak işlemi hastanın kaldıramayacağını ağır geleceğini söyleyince işi uyandık. Oranın doktorları da anlaşmalı hastaneye para kazandırmaya çalışıyorlar. Sadece hastaları kapıda karşılayan güler yüzlü personelleri dışında hiçbiri on para etmez. O gün ben o doktoru hırpalamadığıma şükrediyorum aç gözlüler yüzünden cezaevinde yatacaktım bence Çağsu Hastanesi kapatılsın. Biz Düzceliler de onları sevmiyoruz.
Murat Çabuk: Düzce Araştırma Hastanesi'nde çocuk acil var. Bütün özel hastanelere 10 basar ilgi alaka bile süper.
Hakan Poturoğlu: Bu hastanenin çifte standartı 1 değil, 2 değil 3 değil. "Düzce sağlıkta ilk 3'te" deyip insanları bu hastaneye mecbur edenler utansın. Ha bir de bu hastaneye hala bir işlem, ceza vermeyenler de utansın. Düzceli sevmem ama parasını çok severım diyen hastane sahibi apayrı utansın ama UTANMAZLAR.
Ahmet Esilanur Güler: 3 tane kadın doğum uzmanı var. İkisi 60 lira muayene ücreti bir tanesi 120 lira iki tanesine de gittik 60 liralık olanlara insanın yüzüne bakmıyolar bir daha da asla gitmem. Sivrikaya'dayken hizmet çok güzeldi ama şuan hizmet diye bir şey yok.
Müjgan Ayaz: Allah bildigi gibi yapsın hepsini
Cihan Çiftçi: Berbat bir hastane hizmet rezalet adamlar tahlilleri yapıyor burun ameliyatı için her şey tamam diyorolar entübe edemiyorlar. Mikrofiber aletleri yok gırtlağa bile giremiyorlar, ameliyata sokup çıkarıyorlar. Dalga geçer gibi dertleri para gitmeyin.
Tayfun Arslan: Din iman para olmuş desene. Yazık çok yazık aynı şey kendi çocuklarının başına gelse parayı bu kadar düşünecekler mi acaba?
Hasan Selda Ovalı: Sağlık Bakanlığı soruşturma açmış umarım Düzceliler'e muhtaç kalırsın.
Akgünoğlu İsmail: Hani aciller bedavaydı. Bu hastanede 120 TL acilde muayene.
Fatih Sarıbostan: 2 ay önce gece acilden giriş yaptım. Artist artist tavırlarla 450 TL para aldılar, haram olsun
Faruk Meydan: Önce sağlık sonra insan sizin para neyinize sağlık olmadıktan sonra kardeşim sen hastanesin bakacaksın anladın.
Bahadır Eymen Aytan: Bir tane iğneyi vezneye beş lira ödemeden yapmadılar kaç sene önce birde muayne ücreti ödedik
Ferda Uzun Sen: Hastanesin hastane bakmak zorundasın anladın mı Çağsu? Aksi halde bürokrasi gereğini yerine getirir meraklanma.