Avrupa Yakası Düzceliler Derneği, iftar programlarıyla Düzceliler'i bir araya getirmeye devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde İstanbul Florya'da bulunan İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sosyal Tesisleri'nde iftar düzenleyen dernek, Düzce Milletvekilleri Fahri Çakır ile Ümit Yılmaz, Düzceli Vali Dursun Ali Şahin, AK Parti İl Başkanı Mustafa Keskin, MHP İl Başkanı İlhami Caboğlu, Türkseven Şirketler Grubu Onursal Başkanı Ömer Faruk Türkseven, çok sayıda bürokrat, siyasetçi, iş insanı, sivil toplum kuruluşu temsilcisi ve İstanbul'da yaşayan Düzceliler'i ağırlamıştı.



Kurulduğu yıldan bu yana her Ramazan ayında geleneksel olarak "Düzceliler Açık Hava İftarı" düzenleyen A. Kerim Kaval başkanlığındaki Avrupa Yakası Düzceliler Derneği, bu yıl adres olarak İstanbul'un Zeytinburnu ilçesini belirledi.



İlçeye bağlı Çırpıcı Mahallesi Rüstem Balkan Sokak'ta bulunan Veliefendi İlkokul Meydanı'nda bu akşam düzenlenecek iftar programına, İstanbul'un yanı sıra Düzce'den de yoğun katılım bekleniyor. Esnafından iş insanına, bürokratından siyasetçisine, memurundan işçisine her kesimden Düzceli'yi bir meydanda buluşturacak açık hava iftarı, kaynaşmaya da vesile olacak.

Haber: C.ÜSTÜNER