Düzce Eski Valisi Ercan Topaca’nın Mahalli İdareler Genel Müdürlüğü görevini yürütmek üzere Merkeze alınmasının ardından Düzce Valiliği görevine atanan Bülent Kılınç göreve başladı.

Valilik bahçesinde düzenlenen karşılama törenine, Emniyet müdürlüğü tören birliği, İl Jandarma Komutanı Sebahattin Toprak, Kaymakamlar ve daire müdürleri katıldı. Makamında  Düzcelilere ilk mesajını veren Kılınç, ilk valiliğinin Düzce’de olmasından duyduğu mutluluğu dile getirdi. Kılınç, felaket günlerinde Düzce’de görev yaptığını, iyi günlerini de görebileceği için mutlu olduğunu ifade etti.

Kolektif bir çalışma anlayışı ile görev yapmak arzusunda olduğunu belirten Kılınç, tüm kesimlerin katkısıyla güzel işler yapma arzusunda olduğunu dile getirdi.

 

Vali olarak ilk düşüncvesinin vatandaşlara, Düzce ve devlete faydalı işler yapmak olduğunu ifade eden Düzce Valisi Bülent Kılınç, Düzce’nin her bakımdan ilerlemesi için elinden geleni yapacağını söyledi.

Konuşmasında basının önemine de değinen Kılınç, basının çalışmalarının takdir edileceğini dile getirerek, vatandaşların taleplerini ve sıkıntılarını basının ileteceğini ifade etti.

Düzce’ye gelmeden önce Düzce’nin eski valileri ve milletvekilleri ile fikir teatisinde bulunduğunu söyleyen Kılınç, başta eğitim ve sağlık olmak üzere asayiş, çevre işsizlik gibi konularda bugüne kadar emeği geçenlere teşekkür ederken, bundan sonra da çalışmaların yoğunlaşacağının bilinmesini istedi.

Kılınç, Düzce’nin coğrafi konumu ve güzellikleri ile Türkiye’nin geleceğinde en güzel illerden biri olacağını sözlerine ekledi.