1994 yılının 21 Şubat'ında Düzce’nin ilk yerel televizyonu olarak Çamköy'de bir villada kurulan Öncü Televizyon, siz değerli izleyicilerinde aldığı güç ve güvenle 22. Yaşına girmenin mutluluğunu ve gururunu yaşıyor.

Bölgenin gurur kaynağı olan Öncü Televizyonu, yayın hayatına başladığı günden bugüne, kalitesini yükselterek size hizmet vermeye devam ediyor. Kısa sürede Düzce halkının takdirini ve güvenini kazanan Öncü Televizyonu, ilkeli, tarafsız ve güvenilir habercilik anlayışı ile bölge halkının sorunlarını ekranlara taşıyarak çözüm üretilmesinde köprü vazifesi gördü. Düzce’nin gelişmesi ve kalkınması adına yapılan tüm çalışmalara sonuna kadar destek verdi ve kamuoyu oluşmasını sağladı.

Kurulduğu dönemde bir ilçeden iline yayın yapan ender televizyonların başında gelen Öncü Televizyon Düzce şehir merkezinde bulunan merkez stüdyolarının yanı sıra bolu bürosu ve stüdyolarıyla Bolu il geneline yıllarca yayın yaptı. Depremlerde merkezdeki stüdyo binası yıkıldıktan sonra Şıralık Öncü Koleji kampüs alanında yapılan yeni yayın stüdyolarında yayına kesintisiz devam etti. Depremlerin ardından Düzce il olunca bolu stüdyolarını kapatarak bu kez yayınlarını tüm ilçeleriyle birlikte Düzce il genelinde devam ettirmeye başladı. Düzce’deki her iki depremin ardından birkaç günlük çalışmayla yayınlarını aralıksız sürdüren Öncü Televizyon, ilimize gelen tüm bakanları ve üst düzey bürokratları canlı yayınlara çıkarıp Düzce halkının sorunlarına cevap bulmasını sağladı.

Düzce’nin kalkınması adına 22 yıldır il, ilçe, belde, Mahalle ve köylerin yine buralarda yaşayan yüzbinlerce insan tüm sorunlarını bu ekranlar aracılığı ile seçilmişlere ve atanmışlara ulaştırma imkânı buldular. Geride kalan 22 yılda Düzce’nin menfaatleri doğrultusunda sürdürdüğü ilkeli yayın anlayışıyla halktan aldığı güç ve güvenle 22.yıla girmenin kıvancını yaşayan Öncü, 1994 yılından bu yana Düzce’nin lideri devam ediyor. Objektif ve seviyeli yayınlarıyla 22 yıldır bölgenin sesi olan Öncü Televizyon basınında öncüsü olmayı sürdürecek…

Başarıyla geçen 22 yılı ve doğum günün kutlayan Öncü TV, Düzce’deki en son gelişmeleri sıcağı sıcağına ekranlara taşımaya, sektördeki sürekli başarısı ve güvenirliği ile 1 numara olmaya devam edecek.