Memur Sen İl Başkanı Orhan Kılıç, Düzce Üniversitesi Hastanesi Müdürü olarak atanan Adnan Coşkun’un , 1994 yılında Kayseri Gevher Nesibe Hastanesinde müdür yardımcılığı görevinde bulunduğu dönemde, cinsel taciz nedeniyle soruşturma geçirdiğini ve  Erciyes üniversitesinden uzaklaştırıldığını  söyleyerek, hakkında şaibeler bulunan Coşkun’un üniversiteye atandıktan sonra süratle yükseltildiğini iddia etti.
Kılıç, “ Erciyes üniversitesi ile yapılan görüşmelerde bu ahlaksız eylemin doğruluğu ve eylemi gerçekleştiren kişinin halen Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Müdürü Adnan Coşkun olduğu teyit edilmiştir. Üniversitemize atandıktan sonra kısa bir süre içerisinde süratle yükseltilen, Hastane Müdür kadrosuna görevde yükselme uygulama kapsamları dışında ataması yapılan Adnan Coşkun’un, Düzce Üniversitesinden derhal uzaklaştırılması gereklidir. ” Dedi.

 “Düzceli bunları hak etmiyor” diyen Kılıç, Düzcelilerin farklılığını gösterme zamanı olduğunu belirtti.Kılıç, “ Düzce’nin sahipleri nerede Allah aşkına. Hep söyleriz Düzceliler farklıdır diye şimdi o faklılığı gösterme zamanı Düzce’nin sivil toplum kuruluşları siyasi parti başkanları millet vekilleri biz bunu hak etmedik bu rezalete kim dur diyecek."diye konuştu.

Haber; H. İŞCAN