AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin ve Ana Kademe Başkanlar, bir süre önce görevlerine başlayan Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op. Dr. İbrahim Özcan ve Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Öner Abidin Balbay’ı makamlarında ziyaret etti. İlk olarak Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Öner Abidin Balbay ve ekibini ziyaret eden Keskin, Başhekim Balbay’a yeni görevinde başarılar diledi.

Düzce Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Balbay ise tuğla üstüne tuğla koymak için göreve geldiklerini ve sağlıkta hatanın kabul edilemez olduğunun bilinci olduklarını belirterek, AK Parti heyetinin ziyaretlerinden dolayı memnuniyetini ifade etti.

Doktorluk hayatımın 20 yılını Düzce’ye hizmet ederek geçirdim”

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin ve beraberindeki heyet daha sonra Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Op.Dr. İbrahim Özcan’ı ziyaret etti. Ziyaretten dolayı memnuniyetini ifade eden Özcan, 33 yıllık doktorluk hayatının 20 yılını Düzce’ye hizmet ederek geçirdiğini belirterek, Düzce’ye sağlık alanında kalıcı miraslar bırakmak için hep birlikte kolları sıvadıklarını söyledi.

AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin, ülke genelinde sağlıkta devrim yaptıklarını ve Düzce’nin de yeni ve modern bir hastaneye kavuştuğunu kaydederek, “Muncurlu’daki binamızı da en iyi şekilde değerlendireceğiz. İleriki zamanlarda hastanemizi genişletmek için girişimlerde de bulunacağız. Biz her zaman sizin yanınızdayız ve destekçiniz olacağız. İyi bir ekip olarak Düzce’mizi daha da ilerileri taşıyacağız.” diye konuştu.