Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği Düzce Şube Başkanı İsmail Çakmak yeni hükümet beklentilerini anlattı. Milletin sözü üzerine söz söylemenin doğru olmayacağını vurgulayan Çakmak, istikrarın devam ettirecek hükümet beklentisi içinde olduklarını kaydetti.
ERKEN SEÇİM YIPRATIR
Erken Seçimin Türkiye’yi yıpratacağını vurgulayan Çakmak, “4 parti ile birlikte ciddi bir koalisyon yapmalıyız. Hükümet biran önce kurulmalı. Ak Parti-MHP, Ak Parti -CHP hükümeti ile ciddi mesafeler  alınabilir.  Önemli olan birlik ve beraberliğin kat ve kat büyüyerek devam etmesi.” dedi.
ARTIK ESKİ TÜRKİYE YOK
 “Bu koalisyon fırsata çevrilebilir.” şeklinde sözlerine devam eden Çakmak, 12 Eylül anayasasının yanlışlarının ortadan kaldırılabileceğini belirtti.
Çakmak, “ Türkiye artık eski Türkiye değil.  Artık insanların yaşam kalitesi arttı. Bundan sonra kurulacak hükümetin alacağı sorumluluk önemli. Koalisyonun kötü olacağına inanmıyorum.  Beraber çalışıldığında başarılı olmayacak iş yok. Türkiye daha güçlü olacak.  Erken seçim olursa şık olmaz. Ancak Türkiye güçlü bir ülke her şeyi kaldırır. Biran önce istikrar gelsin kaldığı yerden devam edelim.”dedi.
DÜZCE’YE KATKI SAĞLAR
Kurulacak koalisyon hükümetinin Düzce’nin sorunlarının çözümüne etkisini ise Çakmak şöyle yorumladı:
“Düzce koalisyon hükümetlerini de gördü. Düzce her hâlükârda kazanacaktır.  Düzce’ye katkı sağlayacağı inancındayım.  Daha hızlı yol olacaktır. Birlik beraberlik içerisinde hareket edeceğiz.  Siyasi iradenin sonuna kadar destekçisi olacağız.  Ancak Düzce’nin ne istediğini de iyi bilmek lazım.  Birlik ve beraberlik içinde olursak kazanırız. “
Çakmak sözlerini Düzce’den bir bakan beklediklerini ifade ederek sürdürdü ve yeni seçilecek milletvekillerinin bu kapasitede olduğunu belirtti.