Adalet yürüyüşü dolayısıyla Düzce’de konaklayanların maruz kaldığı eylem sosyal medyada dikkat çekti. Bir kamyonun dorsesindeki hayvan gübresini yola döktüğü anlar trafikte hemen arkasında seyreden araçtaki bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla saniye saniye görüntülendi. Düzce’ye yakışmayan görüntüde kamyonun dorsesini kaldırarak gübreyi dökerken hızlı bir şekilde seyrettiği görülüyor. Yapılan büyük terbiyesizliğin ardından CHP İstanbul Milletvekili Eren Erdem’in” İşte Düzce'li AKP üyesi bir vatandaşımızın tezek provokasyonuna tepkisi. Helal olsun, bu sağduyu bizi kurtaracak. Provokasyona gelmiyoruz..” notuyla sosyal medyada yaptığı paylaşım dikkat çekti. Erdem’in paylaştığı videoda sorular yönelttiği kişi adının Münir Emiral olduğunu söylerken AK Parti İl Başkanı Hikmet Keskin ve Belediye Başkanı Mehmet Keleş’le yaptığı görüşmeler yer alıyor.

Emiral, ‘Erdem’in kim döktü?’ sorusuna “bunu cahilin biri döktü” yanıtını verdi.
Belediye Başkanı Mehmet Keleş’i arayarak gerekeni söylediğini ifade eden Münir Emiral,  “Başkan Keleş, ekiplerin yolu temizleyeceğini söyledi. Yalan söylüyor. Bu pisliğin buradan kalkması lazım. Ben Düzceliyim. AK Parti’nin bu zararını ödüyorum. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Başkan Keleş’e gerekeni yapması lazım. Böyle cahillik, enayilik olmaz. Bu Türkiye’nin zararına. Sen Halk Partinin genel başkanına böyle pislik yapıyorsun.” Diyerek tepki gösterdi.

Erdem’le konuştuğu sırada çalan telefonuna yanıt veren Emiral, kendisini arayan AK Parti İl Başkanı Hikmet Keskin’e durumu anlatarak “Burası yarım saate temizlenmezse Cumhurbaşkanı Erdoğan’a şikayet edeceğim. Böyle cahillik böyle pislik olmaz. Düzce’yi pislediniz. Ben konuşurum. Eğer bu buradan kalkmazsa ben Münir Emiral, Erdoğan’ı ararım, gerekeni, yaparım. Ona göre, bu pislik hemen kalkacak buradan. Ayıp ya.  Ben babanın arkadaşım. Mehmet Keleş’i aradım.’ Kaldıracağız’ dedi. Gübrenin yanındayım, kimse gelmiyor” diye konuştu.

Haber:Y.SEVER