Geçtiğimiz gün Düzce merkezde belirlenen çeşitli noktalara yeni belediye başkanından beklenen hizmetlerin sıralandığı afişler ve el ilanlarını hazırlayarak asan ve söz konusu ilanların asılmasından çok kısa bir süre sonra belediye zabıta ekipleri tarafından indirilmesi ile gündeme gelen DÜZDER yönetimini AK Parti Düzce Belediye Başkan adayı İsmail Bayram, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Keskin ve partililer ziyaret etti.

DÜZDER dernek binasında gerçekleşen ziyarette Bayram ve beraberindekileri Düzder Başkanı Cemal Aksan ve derneğin yönetim kurulu üyeleri karşıladı.

AK Parti Düzce Belediye Başkan adayı İsmail Bayram DÜZDER ve belediye zabıta ekipleri tarafından yaşanan afiş krizini birinci ağızdan dinledi. DÜZDER Başkanı Cemal Aksan yaşanan olaya bir anlam veremediklerini hazırladıkları afişlerin Hiçbir siyasi çıkar amaçlamadığını, yapılanların daha iyi bir Düzce için yapıldığını söyledi. Aksan, Belediye Başkanı Mehmet Keleş'le de bu konuyu konuştuğunu, kendisinin “Eğer afiş asılacaksa billboardlara asılmalı.” şeklinde cevap verdığini, böyle bir imkan varken neden billboardlara asılmasının istendiğini anlamadığını da sözlerine ekledi.

Aksan'ın açıklamarını dinleyen Belediye Başkan adayı İsmail Bayram, mevcut sorunları çözdükten sonra “Vaat diyebileceğimiz projelerle uğraşma imkanı buluruz” dedi.

Bayram “Düzce sosyal ve coğrafi anlamda kısa süreli gelişimini kontrolsüzce sürdüren bir şehir haline geldi. Yaşanan süreci kontrol etmek gerekir. Bunu en iyi belediyeler kontrol edebilir. Bunların bir dönem içinde yapılması tabi biraz zor. Biz bunları hallederiz sözü vermekte çok yerinde olmaz. Öncelikli amacımız şehrin sorunlarını yoluna koymak” ifadelerini kullandı.