Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Durmuş Arslan, 28 Şubat Post Modern Darbesinin, Darbeler ve Vesayet tarihinin en acılarından bir tanesi olduğunu söyledi ve” Milli iradeye vurulan bir Hançer” olarak nitelendirdi.

Arslan, “ Cumhuriyet tarihine ‘’Post Modern Darbe’’ olarak geçen, kimlere karşı yapıldığı ve kimlerin mağdur olduğu artık herkes tarafından bilinen, daha 5. senesinde bin yıl süreceği ifade edilen 28 Şubat Darbeler ve Vesayet tarihinin en acılarından bir tanesi ve Milli iradeye vurulan bir Hançerdir. Batı Çalışma Grubu tarafından gerçekleştirilen her türlü fişleme ile bir Şeref ve Haysiyet katliamına dönüşen 28 Post Modern Darbesi okuduğu bir şiir yüzünden hapse gönderilen ve sen Muhtar bile olamazsın denilen Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından 15 sene gibi kısa bir zamanda ıskartaya çıkarılmış ve tarihe gömülmüştür.” dedi. Arslan, 1+4+4+4 şeklinde hazırlanan yeni eğitim kanunu tasarısının bu darbeden kalan kalıntıları da temizleyeceğini iddia etti.

Arslan, “ Ak Parti bugünlerde hazırlamış olduğu 12 yıllık Temel Eğitim Reform taslağı ile 28 Şubat Post Modern Darbesinin en son kalıntılarından birini de böylece temizlemiş olacak.Bir daha böyle acı olayların yaşanılmaması için Ak Parti olarak her türlü mücadeleyi göstereceğimizden hiç kimsenin şüphesi olmasın.” İfadelerini kullandı.