Karlı günlere az bir süre kala karla birlikte yolların kapanmaması için İl Özel İdare ekipleri şimdiden karla mücadeleye hazır durumda. Kış şartları için 12 greyder, 2 kepçe ve 2 kar bıçaklı kamyon yaşanacak olumsuz yol koşullarına karşı hazır durumda bekletiliyor.

Her yıl olduğu gibi bu yılda kışa ön hazırlık yaptıklarını belirten İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Kenan Üstünel, “Ekiplerimizle birlikte hazırlıklarımızı tamamladık. Oluşacak her türlü kış şartlarına hazır durumdayız. Kış aylarında Düzce de yolların kapanması konusunda sorunlar yaşanacağını sanmıyorum. Bu konuda şimdiden gerekli önlemleri aldık.” şeklinde konuştu.

Yapılan Düzce ile Yenikent arasındaki Bağlantı Köprüsünün yan bağlantılarındaki çalışmaları da değerlendiren Üstünel, “Buradaki çalışmalarımız devam ediyor. Hava şartları elverdiğince de çalışma yapacağız ve bitirmeye çalışacağız. Ama şu gün biter, bu gün biter şeklinde bir açıklama yapmamız yanlış olur. Şunu söylemeliyim ki en kısa sürede buradaki çalışmaları bitireceğiz. Ödenek noktasında da hiçbir sorunumuz yok.” ifadelerini kullandı.