Düzce Elektrikçiler Odası 15. Olağan Genel Kurulu bugün Düzce Esnaf ve Sanatkarlar Odası Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Esnaf odaları başkanları ile oda üyelerinin yanı sıra çok sayıda davetlinin katıldığı kongrede mevcut Başkan Serhat Geçtim ile İbrahim Altunkaynar koltuğa talip oldu. Kongrenin divan başkanlığını ise DESOB Başkanı Mustafa Kayıkçı yaptı.

“Size daha iyi hizmet verebiliriz inancı ile devam etmek istiyoruz”
Kongre öncesi bir konuşma yapan mevcut başkan Serhat Geçtim şunları kaydetti:

“Çalışmalarımızı az çok biliyorsunuz. Bunun üzerine bundan sonraki süreçte ne katabiliriz, neyi daha güzel yapabiliriz, size daha nasıl iyi hizmet verebiliriz inancı ile yola devam etmek istiyoruz. Tabi seçim sürecine denk geldi ama biliyorsunuz SEDAŞ’ın yeni bir yapılandırması oldu. Yılbaşından bu yana yaklaşık 20 gün kadar sistem kapalı kaldı. Biz bu 20 günün 15 gününü SEDAŞ’da geçirdik. Genel Müdür dahil bu sorunları birebir kendisine aktardık. Tansiyon yükseldi ve biz orada artık isyan etme durumuna geldik. 20 milyonluk İstanbul’da bazı şeyler yapılıyorken Düzce’de yapamıyoruz diye sorguladık.”

“Sorunlara etkin çözümler getireceğiz”
Başkan adayı İbrahim Altunkaynar şu ifadelerde bulundu:

“Üyelerimizin sorunlarına daha etkin çözüm üretecek bir yöntem anlayışı ile devam edeceğiz. Odamızın bünyesinde bulunan farklı meslek gruplarına kayıt dışı çalışanlardan oluşan fiyat tutarsızlığı çözebilmek adına gerekli kurumlarla görüşüp bu sorunu en minimalize etmek için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Odamıza bağlı meslek gruplarının sorunlarına etkin çözümler üretebilmek meslek komisyonları oluşturup bu komisyonlarda sorunlara çözümler üreteceğiz.”

Konuşmaların ardından seçime geçildi. Yapılan seçimde odaya kayıtlı 327 seçmenden 211’inin kullandığı oya göre 128 oy alan mevcut başkan Serhat Geçtim güven tazeledi.

Haber: Ö.YILMAZ