Düzce'de 2 yaşındaki bir erkek çocuk öğretmeni tarafından darp edildi.

Karahacımusa Mahallesi'nde bulunan özel bir kreşte bu sabah 2 yaşındaki E.T. isimli çocuk öğretmeni Yeliz K. tarafından darp edildi.



3 Şubat'ta ailesinin okula alışması için 2 saat için bırakmaya başladığı E.T.'yi bu sabah babası Selçuk T. Okula getirdi. Oğlunu öğretmenine teslim eden baba Selçuk T. bekleme salonunda 2 saatin dolmasını beklemeye başladı. Bu sırada okul girişindeki veli bekleme salonundaki kamera görüntülerinden oğlunu takip etmeye başlayan Selçuk T., öğretmenin oğluna karşı tuhaf tavırlar sergilemeye başladığını fark ederek, dikkatli şekilde sınıfta olup bitenlere odaklandı.

Oyun parkuruna giren ve bir süre sonra parkurdan çıkan oğlunun öğretmeni tarafından darp edildiğini gören Selçuk T. hemen sınıfa girerek burnu kanlar içerisinde kalan oğlunu kucağına alıp hızla çıktı. Okul yönetiminin sakinleştirmek için bir odaya aldığı baba Selçuk T. okula polisi çağırarak oğlunun yüzünde art arda tokat atan öğretmen Yeliz K.'dan şikayetçi oldu. Polis ekipleri dayak anını kaydeden kamera görüntülerini okuldan alırken, minik E.T. Için hastaneden darp raporu alan baba ardından Osman Çatana Karakolu'na giderek şikayetçi oldu.



Yaşadıkları bu öğretmen dehşeti sonrası gerekli şikayetlerini yapan kendisi de bir eğitimci olan anne D.T. ile baba Selçuk T. soluğu Öncü Haber Merkezi'nde aldı.

Henüz 2 gün önce okula alışması için bırakmaya başladıkları oğullarının böyle bir şiddetle karşı karşıya kalmasının derin üzüntüsünü yaşayan anne-baba kurumların öğretmen seçerken daha dikkatli olmasını istedi. 2 yaşındaki konuşamayan bir çocuğun burnu kanayacak kadar şiddete uğramasının hiçbir açıklaması olamayacağını belirten anne D.T. ve baba Selçuk T. bir eğitimcinin çocuklara sevgi göstermesi gerekirken darp etmesinin kabul edilemez olduğunu belirtti. Aile olarak büyük bir travma yaşadıklarının altını çizen minik E.T.'nin anne ve babası öğretmen Yeliz K.'nın gereken cezayı alması için mücadelelerine sonuna kadar devam edeceklerini vurguladı.

Polis tarafından gözaltına alınan ve emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen öğrencisini darp eden öğretmen Yeliz K. hakkında adli ve idari işlem başlatıldı.