Vatan Partisi Düzce Öncü Kadın Yönetimi, “Böyle Gitmez, Artık Vatan Partisi” sloganıyla kahvaltı programı düzenledi. Bir otelde düzenlenen kahvaltıda gündemde Ankara’daki patlama ve hayatını kaybedenler vardı. Sırasıyla söz alan Vatan Partisi Milletvekili adayları, yaşanan olaylardan duydukları üzüntüleri paylaştı.

TAMAMEN KOKUŞMUŞ BİR SÜREÇ!

Vatan Partisi 1. Sıra Milletvekili Adayı Mehmet Kaçar, Ankara’da yaşanan olayı kınayarak iktidara yüklendi.
Kaçar, “Ülkemiz zor bir süreçten geçiyor. Farklı algı yönetimleriyle ülkemiz açılım adına ne derseniz deyin tamamen kokuşmuş bir süreç. Bir cephemiz tamamen Amerika ile komşuydu şimdi de Suriye ile komşumuz Rusya. Bunu sorumlusu bugünkü iktidar. Yaptıkları hataları telafi etmek varken telafi etmeye de gitmediler Rusya’nın müdahalesi ile yeni bir rotaya girecekken yanlışlardan dönecekken bu yanlışlarında diretiyorlar. Türkiye’ye bir şeyler zorla dayatılmaya çalışılıyor. Dayatılmaya çalışılan şey hizadan çıkma. Alnımız açık başımız dik. Geldiğimiz süreçte vatan partisi olarak arkasında durduğumuz düşüncelerin ne kadar doğru olduğu artık tescillendi. Bugünkü iktidar gereken doğru duruşu göstermiyor. Bunu göstermesi için öncü partiye ihtiyaç var. Bu parti vatan partisi. Bu süreçte güçlü çıkmak Atatürk cumhuriyetini yeniden kurmak için AKP iktidarını indirmek gerekiyor. Dün Ankara’da yaşanan olayı kınıyorum.”dedi.

ÜLKEMİZİ BÖLDÜRMEYECEĞİZ BAYRAĞIMIZI İNDİRMEYECEĞİZ

2. sıra Milletvekili adayı Serap Naz Başar ise sağduyu çağrısı yaptı. Başar, “Cumhuriyet tarihinin en büyük yasını yaşıyoruz. Bizler halkımızı kışkırtacak sözlerden kaçınmak zorundayız. Şuanda yapacağımız tek şey bunlara sandıkta hallerini bildirmektir. Artık ülkemizin aklını başına alması gerekiyor. Ülkemizi böldürmeyeceğiz bayrağımızı indirmeyeceğiz.”diye konuştu.

BÜYÜK ZAFİYETİ VAR!

Kahvaltıya katılan Eski Genelkurmay İstihbarat Başkanı emekli Korgeneral İsmail Hakkı Pekin, Ankara’daki patlamada istihbarat örgütünün büyük zafiyeti olduğunu söyledi. Ankara’daki patlamanın Suruç’taki olaylara benzeten Pekin, “ Bu olayı da HDP örgütledi. HDP yanlısı sivil toplum örgütleri vardı. HDP’lilerin ortasında patlayan bir bomba. Bütün millette büyük bir korku yarattı. İnsanları açılıma zorluyorlar. PKK’nın istediği tavizler verilsin isteniyor. Şunu bilsinler Türkiye’de iç savaş çıkaramazlar. Türkiye’yi bölemezler. Bizim kimseye verilecek ayrım santim toprağımız yok.” dedi. 

HABER;S.KAŞKIR