Bu yıl da yaklaşık 50 ülkenin katılımı ile gerçekleştirilecek olan Emitt Doğu Akdeniz Uluslararası Seyahat ve Turizm Fuarı yarın başlıyor. Dört gün sürecek olan Fuarda Düzce ili tek stand ile tanıtılacak.

Daha önce Valilik , Belediye ve Kayder'in katılımı ile üç ayrı stand ile tanıtılan Düzce ili bu kez tek stand ile tanıtılacak. Düzce Valiliğine ait 3. Holldeki standda Düzce'nin tarihi ve turistik mekanları, yaylaları, şelaleleri ve denizi tanıtılacak. Düzce ili standını ziyaret edenlere yöresel ikramlarda bulunulacak ve tanıtım broşürleri verilecek. Düzce Valisi Bülent Kılınç da fuarın ilk günü İstanbul'a giderek Fuara katılacak ve Düzce standını ziyaret edenlere ev sahipliği yapacak.

12-15 Şubat günleri arasında İstanbul'da düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Seyahat ve Turizm Fuarı'na katılmanın Düzce'nin tanıtımı için çok önemli olduğu düşünülürken, Düzce'yi temsil etmek kadar destek vermenin de önemli olduğu, Düzce olarak geçen yıllarda olduğu gibi bu yılda fuarda öne çıkmak için gayret gösterileceği ifade edildi.

Emitt Fuarı, İstanbul TÜYAP Beylikdüzü Fuar alanında yapılacak. 12-13 Şubat tarihleri arasında sadece turizm profesyonellerine, 14-15 Şubat tarihleri arasında ise tatilcilere hizmet verecek. 10 salon halinde yapılacak fuarda 50 ülke ve yüzlerce turizm merkezinden 3 bin katılımcı yer alacak.