Her yıl geleneksel olarak düzenlenen EMITT fuarının 12’ncisi  yarın başlayacak. Kısa adı EMITT olan Doğu Akdeniz Uluslar arası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda ilimiz üç ayrı stand ile tanıtılacak.

 17 Şubat 2008 tarihine kadar sürecek olan fuar, TÜYAP Beylikdüzü Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenleniyor. 50’den fazla ülkeden katılım beklenen fuarda Düzce adına İl Kültür Ve turizm Müdürlüğü, Düzce Belediyesi ve Kaynaşlı Kaymakamlığı birer stand açacak. 

Geçen yıl 5 salonda gerçekleştirilen fuar bu kez 7 ayrı salon ile katılımcılara açılıyor. Konuyla ilgili olarak bilgiler aldığımız Düzce İl Kültür ve Turizm Müdürü Özcan Budak, müdürlük olarak 56 metre karelik stand kurduklarını ve tüm Düzcelileri fuara beklediklerini söyledi.

Düzce Belediyesi’nin de 150 metre karelik stand alanında ilimizi tanıtacağını ifade eden Budak, ayrıca Kaynaşlı Kaymakamlığı tarafından hazırlanan stantta  el sanatlarının görücüye çıkacağını dile getirdi. 5 no’lu salonda yer alacaklarını belirten Budak, Düzceli sanayici ve iş adamlarını, ürettiklerini tanıtmak için fuara katılmaya davet etti.

 İlerlemenin sadece sanayi ile sınırlı kalmaması gerektiğine de dikkat çeken Budak, Düzce’nin turistik değerlerinin de adını duyurması için fuarın büyük bir fırsat olduğunu vurguladı.

EMITT fuarı için yarın sabah saat 08:00’da Cedidiye Cami önünden otobüs kaldırılacak.. Böylece fuara kendi imkanları ile katılma imkanı olmayan vatandaşlara da katılımcı olma fırsatı sağlanmış olacak.