Perşembe günü başlayıp Pazar günü sona eren EMİTT Fuarı'nın son günende çeşitli Ülke ve İl Belediyelerine ödüller verildi.
Aralarında Düzce Belediyesi'nin de bulunduğu BAKAB'A en etkin işbirilği ödülü verildi. Ödülü alan Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram başarılı bir tanıtım yaptık dedi. Uluslar arası Turizm ve Seyahat Fuarı EMITT’de stand açan çeşitli ülke, il belediyelerine değişik branşlarda ödüller verildi. Düzce Belediyesi’nin de içinde bulunduğu ve kısa adı BAKAB olan Batı Karadeniz Kalkınma Birliği’ne de ‘En Etkin ve İşbirliği’ ödülü verildi.
Düzce, Bolu, Sakarya, Karabük, Bartın, Zonguldak, Kastamonu İllerinin yer aldığı BAKAB için Emitt Fuarında ayrı bir salon tahsis edildi. BAKAB illeri Emitt fuarının 9’uncu salonunda yer aldı. Fuarın son gününde çeşitli ülke, il belediyelerine çeşitli branşlarında ödüller verilirken, BAKAB’a ‘En Etkin ve İşbirliği’ ödülü verildi. Belediye Başkanı İsmail Bayram, ödülünü EMITT Yönetim Kurulu Başkanı Halim Bulutoğlu’nun elinden aldı.
Düzce Belediyesi Emitt Doğu Akdeniz Turizm ve Seyahat Fuarında BAKAB’a bağlı Bolu, Zonguldak, Sakarya, Karabük, Kastamonu, Bartın illeri ile birlikte ortak stant açtı. Fuarın 9’unda salonunda bulunan Düzce standı ziyaretçi akınına uğradı. Fuarın üçüncü ve dördüncü günlerinde Düzce Karadeniz ve Kafkas ekipleri hem Emitt ana sahnesinde hem de BAKAB platformunda gösteri yaptılar. Fuarın halk ziyaretine açık olduğu dördüncü günde de Düzce Belediyesi tarafından 2 bin adet fidan dağıtıldı.
Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, standın amacına ulaştığını ifade ederek, ‘ Düzce’nin tanıtımında önemli işlev yapıldı. Fuarın açılış konuşmalarında BAKAB salonuna büyük önem verildi. Özellikle 7 ilin dayanışmasından övgü ve takdir ile söz edildi. Bu, Düzce Belediyesinin de bulunduğu salonun ziyaretçi akınına uğramasına neden oldu. Düzce’nin turizm değerleri ve potansiyelleri en iyi şekilde ifade edildi. Amacımıza ulaştığımızı belirtebilirim’ dedi.