Endüstri Meslek Lisesi (EML) Mezunları Derneği lisenin 46. yılı anısına eski mezunlar ile okuldan yeni mezun olanların katılımıyla 19 Ekim Pazar günü düzenlenecek olan Buluşma Günü’nde bir araya gelecek. Buluşma Günü EML’nin bahçesinde bulunan kapalı spor salonunda yapılacak. Konuyla ilgili olarak Endüstri Meslek Lisesi Mezunlar Derneği Başkanı Doç. Dr. Ayhan Şamandar ve Endüstri Meslek Lisesi Müdürü Hasan Sarı bilgi verdi. Buluşma Günü ve Dernek faaliyetleri hakkında Doç. Dr. Ayhan Şamandar açıklamada bulundu.


Şamandar, “ EML mezunları olarak bu Pazar saat 11’de okulumuzda bir etkinlik düzenliyoruz. Bütün mezunlarımızı davet ediyoruz. 1969 yılında kurulan meslek lisesi aradan geçen 46 yılda 13 bin civarında mezun vermiştir. Güzel bir program hazırladık. Derneğimiz Düzce’ye okulumuza mezunlarımıza ve okulda okuyan öğrencilerimize faydalı olmak için amacıyla kurulmuştur. Şuan 20 öğrenciye burs veriyoruz. Burs verdiğimiz öğrencilerimiz derslerinde başarılı maddi olarak sıkıntı yaşayan öğrencilerimizdir. Bu sayıyı daha da artırmayı düşünüyoruz. Bunun dışında projelerimiz var. Doğu Marmara Kalkınma Ajansı’na ve İç İşleri Bakanlığı’na verdiğimiz projelerin sonuçlarını bekliyoruz” dedi.


EML Müdürü Hasan Sarı ise Buluşma Günü’yle ilgili olarak,şu bilgileri verdi:
“ Derneğimize mezunlarımızı bir araya getirdiği için teşekkür ediyorum. Bizim mezunlarımız Düzce’mizin ve ülkemizin sanayisine çok büyük katkıları olan öğrencilerimiz, abilerimiz ve büyüklerimiz var. Şuanda hali hazırda eğitimine devam eden öğrencilerimizle de buluşarak daha önce mezun olan öğrencilerimizin iş hayatında ne kadar başarılı olduklarını kendilerine birebir yaşatarak örnek model halinde kendi tecrübelerini sunacaklar. Şuanki yeni mezunlarımız okuyan öğrencilerimiz, mezun abileriyle buluşacaklar”

 

Haber: Y.SEVER