Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 165. yıl dönümü nedeniyle İl Emniyet Müdürü Ali Gezer, Müdür yardımcıları ve polislerle birlikte Vali Bülünt Kılınç'ı ziyaret etti.
Ziyaret sırasında konuşan Vali Bülent Kılınç “Ülkemizde şehirler ve belediye sınırları içinde polisimiz, kırsalda jandarmamız ve sahillerde sahil güvenlik ekiplerimiz vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğini korumak için 24 saat görev yapıyorlar. Polisimiz her gün gelişerek yenilenerek çok başarılı vazifeler yapmaktalar. Türk polisiyle iftihar ediyorum. Yabancı ülkelerden öğrenciler gelip ülkemizde emniyetimizin başarılı çalışmalarını yerinde görmek istiyorlar. Polisin görev sahası dahada arttı. Ülkemizde halkın % 83'ü şehirlerde yaşıyor. Emniyetimiz araç gereç yönünde dahada iyi durumlarda geldi. Bununla birlikte başarılı çalışmalar sürüyor. Mobese gibi başarılı çalışmalar ve hizmetler devam edecek. Görev başında şehitlerimiz, gazilerimiz oldu. Daha iki gün önce çıkan kavgayı ayırmak isteyen bir polisimiz şehit oldu. Hepsine Allahtan rahmet yakınlarına sabırlar dilerim” dedi.
İl Emniyet Müdürü Ali Gezer, “Polis teşkilat olarak yaptığımız her türlü çalışmamıza verdiğiniz desteğinizi hep arkamızda hissettik. Bu bize güven ve cesaret veriyor. Özelde Düzce genelde Türkiye için aldığımız bu bayrağı dahada ileriye götürmek için çalışmalarımız devam edecek” dedi.