Beşiktaş Ortaköy'de bir gece kulübünde yaşanan silahlı terör saldırısında şehit olan polis memuru Burak Yıldız'ın cenazesi Adli Tıp Morguna götürülmek üzere hastaneden çıkarıldı.

Şehit Yılmaz’ın polis kimliği saldırıda teröristin silahından çıkan kurşunundan isabet alması yürek yakan bir detay oldu.

CENAZESİNİ ARKADAŞLARI TAŞIDI
Beşiktaş Ortaköy'deki bir gece kulübüne yapılan silahlı terör saldırısında şehit olan polis memuru Burak Yıldız'ın cenazesi Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nden çıkarıldı.

Şehidin cenazesi meslek arkadaşları tarafından cenaze arabasına konuldu.

YAKINLARI GÖZYAŞLARINA BOĞULDU
Şehidin mesai arkadaşları cenaze aracının arkasından dualar ederken yakınları ise gözyaşlarına boğuldu. Şehidin cenazesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

TERÖRİST ARANIYOR
Öte yandan teröristin saldırı anları işyerinin güvenlik kamerasına yansıdı.



Yeni yılı kutlayan vatandaşlara kurşun yağdıran teröristin saldırı sonrası kaçtığı açıklandı. Güvenlik güçleri operasyon başlattı, terörist aranıyor.

MOBESE'ler, güvenlik kamerası kayıtları inceleniyor. Teröristin nasıl kaçtığı, yalnız olup olmadığı, denize mi atladığı yoksa kalabalığa mı karışıp dışarı çıktığı soruları da inceleme sonucunda yanıt bulacak.

Teröristin içeride Noel Baba şapkası taktığı iddia edilmişti. İçişleri Bakanı Soylu, teröristin mont-pantolonla içeriye girdiği, dışarıya farklı bir kıyafetle çıktığı yönünde bilgiler olduğunu söyledi.