23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 88’inci yıldönümü sebebiyle çok sayıda kutlama mesajı yayınlandı.

Ulusumuz için büyük önem taşıyan milli bayramlarımızdan biri olan 23 Nisan sebebiyle bir mesaj yayınlayan Düzce Valisi Bülent Kılınç mesajında; Mustafa Kemal Atatürk’ün ulus egemenliğine dayanan, tam bağımsız yeni bir Türk devleti kurma kararının ardında yatan temel düşüncenin, Türk Ulusu’nun onurlu ve şerefli bir ulus olarak yaşaması olduğunu ifade etti.

Ak Parti Düzce Milletvekili Celal Erbay sembolik şekillerde de olsa, çocuklarımızın gündemin birinci konusu olmalarının geleceğe hazırlanmasına ve milli bilinç kazanmalarına önemli katkılar yapacağını belirtti.

 

Ak Parti Düzce Milletvekili Metin Kaşıkoğlu da; Yalnız ülkemizin değil tüm dünyanın umudu ve geleceği olan çocuklarımızın bayramını kutlayarak, aydınlık ve umut dolu yarınlar diledi.

Belediye Başkanı Mehmet Keleş ise; Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı gibi iki farklı kavramın bir arada kutlandığı dünyada tek ülkenin Türkiye olduğunu vurguladığı mesajında, sevgi ve barış temennilerinde bulundu.

İl Genel Meclisi Başkanı Yusuf Ercan’da Halkın yönetime katılması adına atılan bu büyük adım; ayrıca Atatürk’ün talimatıyla Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı olarak kutlanmaktadır, dedi.

CHP Düzce İl Başkanı Zekeriya Tozan’da Türkiye Cumhuriyetini bizlere armağan eden başta ATATÜRK olmak üzere silah arkadaşlarına, kahraman ordumuza ve şehitlerimize minnet ve şükran duygularını sunduğunu ifade etti.

Anavatan Merkez İlçe Başkanı Özcan Çakmakçı da Hepimizin, ülkemizin karşı karşıya bulunduğu temel sorunlar karşısında ortak sorumluluklara sahip olduğumuzu görmemiz gerektiğini belirtti.

Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Nevin Teke’de M. Kemal Atatürk’ün ilkeleri ve Türk devrimi’nin ve Cumhuriyet kazanımlarını, ulusal değerlerimizi koruyup kollamada yurtsever halkımıza büyük görevler düştüğünü belirtti.