Özlem Yavuz’la Haftaya Bakış Programına konuk olan Yığılca Belediye Başkanı Bünyamin Şahin, belediyenin çalışmaları hakkında bilgi verdi.

İlçede imar planı düzenleme çalışmalarının hızla devam ettiğini belirten Şahin, “ İmar revizyonu Yığılca’nın 25-30 yılını kapsayacak bir çalışma. 2-3 ay içinde bitecek. Bu çalışma kapsamında vatandaş bilgisayarının başında belediyeye gelmeden nerede ne kadar yeri var? ev yapsa yola mesafesi ne olmalı? konularını rahatlıkla öğrenebilecek” dedi.

Olmazsa Olmaz Kanalizasyon

“Yığılca’nın olmazsa olmazı kanalizasyon” diyen Şahin, ihalesinin yapıldığını çalışmaların devam ettiğini söyledi.

Yığılca yolunda çalışmaların başlamasında Başbakan Erdoğan’ın ilçeye gelmesinin büyük etkisi olduğunu ifade eden Şahin, “ Başbakan geldiğinde olmazsa olmaz yol, yol, yol dedik. O da söz verdi.” dedi.

“Başkan Çalışmalara Sahip Çıkma” Diyorlar

Yolda kamulaştırma çalışmalarının devam ettiğini söyleyen Şahin, yolun yapımında katkısı olan herkese teşekkür ederek “ Şuanda herkes çalışmalardan memnun. Bazen “Başkan çalışmalara sahip çıkma” diyorlar. Devlet ve belediyelerin görevi ayrıdır. Bütün çalışmalara saygıyla bakıyorum. Artık Yığılca’ya her geldiğinizde daha da güzelleşeceğini göreceksiniz.