Kızılay Genel Sekreteri Muzaffer Komit, Kızılay Düzce Şubesi Kogresinde yaptığı konuşmasında Düzce Üniversitesi Öğrencileri için yurt yapma sözü verdi. Düzce üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Funda Sivrikaya Şerifoğlu'ndan Üniversiteye Ait olan yurd'un dolu olduğunu öğrenen Komit, eğer bize yer gösterilirse kızılay olarak Düzce Üniversitesi öğrenicileri için yurt yapacağız dedi. Komit ayrıca yapılacak olan yurtta öğrencilerin tuvalet, banyo ve mutfak gibi ihtiyaçlarının da odanın içerisinde olacağını belirtti.
Kızılay Düzce Şubesi'nin kadın gönüllülerinin çok başarılı çalışmalar yaptığını Belirten komit, aynı çalışmaları gençlerden de beklediklerini söyleyerek, "Düzce Şubesi Kızılay'ın en büyük şubelerinden birisidir Tıp Merkezleri Sağlık Bakanlığı'na bağlanıyor. Bu çalışmalar bitince Şubemiz Türkiye'de ilk beş Şube arasında yer alacaktır" dedi.
Komit'in konuşmalarının ardından kürsüye çıkan Düzce Millet Vekili Celal Erbay Düzce'de Genel Sekreterimizin yurt projesi beni çok mutlu etti ve başta yurdun yapılacağı arazi konusu olmak üzre bize ne görev düşüyorsa yapmaya hazırız. Yeterki yurt yapılsın ve çocuklarımız kendi evlerindeki rahatlığa kavuşsunlar dedi.