Bayramlaşma programları çerçevesinde Ak Parti Düzce Milletvekili Celal Erbay, Ak Parti Kaynaşlı İlçe Başkanı Birol Şahin ve İl Genel Meclisi Üyesi Harun Veziroğlu Kaynaşlı'nın köylerini gezerek halkın sorunlarını dinlediler. Kaynaşlı'ya bağlı Dipsizgöl Köyü'ne de giden partililer, burada vatandaşlarla konuştu. Köy sakinlerinin sağlık ocağı sorunu olduğunun söylenmesi üzerine hararetli bir konuşma içerisine giren vatandaşlar ile partililer, Erbay'dan bu sorunun çözüleceği sözünü aldı. Bu konuda açıklamalarda bulunan İlçe Başkanı Birol Şahin, “Aile hekimi uygulamasına geçildiği için şimdilik böyle sorunlar bulunuyor. Bu sorunları en kısa süre içerisinde çözeceğiz.” dedi. Erbay'da sorunun çözüleceğini söyleyerek not almayı unutmadı.

Köyün bir diğer sorunu ise öğrencilerin okula gittiği yolun çamur olması konusuydu. Bu sorunlarını da Milletvekili Celal Erbay'a ileten vatandaşlar Erbay'dan bu sorunun çözülmesi içinde söz aldı. Erbay da sorunlarla ilgili yaptığı açıklamada “Ben bir sorunu bir kere dinlerim. O sorunu çözmeden de bir daha o köye adımımı atmam. Sorunlarınız çözülecektir.” ifadelerine yer verdi.

850 vatandaşın yaşadığı ve 380 hanenin bulunduğu Dipsizköy de özellikle sağlık ocağı sorunu yaşanıyor. Sağlık ocağı olan köyde hiçbir sağlık çalışanı bulunmazken köyde oturanlar sağlık ihtiyaçlarını gidermek için Kaynaşlı'ya gitmek zorunda kalıyor.