22 Temmuz 2007 tarihinde Ak Parti'den Düzce Milletvekili seçilen ve 4 yıldır Ak Parti Düzce Milletvekili olarak gören yapan Prof. Dr. Celal Erbay, tekrar aday gösterilmediği için görev süresi 12 Haziran'da sona eriyor. Erbay, görev süresinin sona ermesi nedeniyle basın mensupları ile veda toplantısında bir araya geldi.

Dört yıl boyunca milletvekili olarak hem Düzce’ye hem de ülkeme tam bir sadakatle ve şerefle hizmet ettim diyen Erbay, taşımış olduğum sorumluluğun hakkını verebilmek için gece gündüz, yaz-kış demeden elimden gelen gayreti ve mesaiyi harcadım dedi.

Siyaseti bir çözüm üretme sanatı olarak gördüm diyen Erbay, "inancıma göre politika bir vasıtadır. Asla ve asla gaye olamaz. Ast olan halkın derdini dindirmek ve sorunlarını çözmektir" dedi.

Görev süresi boyunca yapılan çalışmalara da değinen Erbay, Özellikle eğitimle ilgili konulara önem verdiğini söyledi. Düzce’nin altyapısının geliştirilmesi, devlet hizmetlerinin daha iyi yapılması, sağlık hizmetlerinin geliştirilmesi ve ekonominin kalkınması için pek çok icraatın gerçekleştirilmesini sağladık diyen Erbay, görev süresi boyunca kendine destek olan herkese de teşekkür etti.

Erbay ayrıca İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Sezer'in elinden bir de teşekkür plaketi aldı. Erbay'a hizmetlerinin anısına bir plaket takdim eden Sezer, Erbay'ın her zaman Milli Eğitim Camiasının yanında olduğunu ve sorunları ile birebir ilgilendiğini belirterek kendisine teşekkür etti

Haber; Ü. ÇETİN