Geçtiğimiz günlerde ekranlara taşıdığımız Erdoğan ailesinin zor günleri geride kalıyor. Yatalak hasta olan Gülyar Erdoğan'ın durumunun kötü olduğunu vurgulayan Rahmi Erdoğan yetkililere seslenerek yardım talebinde bulunmuştu. Rahmi Erdoğan'ın yardım eli çağrısı yanıt buldu ve Erdoğan ailesine yardım eli uzandı. Yetkilier Erdğan ailesi için adeta seferber oldu. Yapılan yardımlar ve yetkililerin aile ile ilgilenmesinin ardından televizyonumuzu arayarak teşekkür eden Rahmi Erdoğan'ı bugün haber akibimiz tekrar ziyaret etti. Ziyarette mutluluğu gözlerinden okunan Rahmi Erdoğan başta Öncü TV ve Manşet Gazetesi'ne seslerini duyurdukları teşekkür etti. Yardım eden ve kendileri ile de ilgilenen herkese teşekkür eden Rahmi Erdoğan, mikrofonlarımıza şunları kaydetti.

"Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'nden ekipler yapılan haberin ardından evimize geldiler. Evimizde misafir oldular. İncelemelerde bulundular. Bir rapor hazırladılar. Bu rapor sonrasında yardım yapılabileceğini söylediler. Ayrıca işlemleride hızlandıracaklarını söylediler. Öncelikle Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'na teşekkür ediyorum. Daha sonra Düzce Belediyesi'nden bir kaç kişi evime geldiler. İncelemelerde bulundular. Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram'ın selamını getirdiler. Herhangi bir sorunumun yada ihtiyacım olup olmadığını sordular. Bende ihtiyaçlarımı söyledim. Allah Razı olsun ki söylediklerimi karşıladılar. Gıda yardımı yaptılar. Kömür ihtiyacım vardı onunla ilgilide kömürü karşılayacaklarını söylediler. Bir kaç gün içinde kömürün geleceğini dile getirdiler. Elektriklerim kesildi. Elektriğimin kesilmesinin ardından bir arkadaşımdan bir borç aldım. Bu borç ile elektrik borcumu ödedim. Elektriklerim geldi. Elektrik bizim için çok önemli. Çünkü eşimin kullandığı tüm cihazlar elektrikle çalışıyor. Bu konu ile ilgili olarakta Düzce Belediyesi elektrik sorununu halledeceğini söyledi. İl Sağlık Müdürlüğü'nden ekipler beni aradılar. Aile hekimimi sordular. Bende aile hekimimin kim olduğunu söyledim. Sağlık konusundah herhangi bir sorunumun olup olmadığını sordular. Bende eşimin sorununu anlattım. Eşimin yattığı yataktan solunum cihazına kadar herşeyi karşılayacaklarını söylediler. Sağlık konusunda herhangi birşey düşünmememi söylediler. Herkesten allah razı olsun"

Rahmi Erdoğan'ın kızı Neslihan ise okula gitmek istiyor. Kızımın da okula gitmesi ile büyük bir sorunun ortadan kalkacağını düşünüyorum diyen Erdoğan şöyle devam etti: "Kızım'da okula gitmek istiyor. Kendisine sordum. Maddi durumum olsa seni okula yazdırsam okurmusun dedim. Okurum dedi. Kızımın Zübeyde Hanım Kız Meslek Lisesi'nde kaydı bulunuyor. Ama maddi sıkıntılarımız olduğu için kızımı okula gönderemiyorum. Bu sorunum da halledilebilirse çok güzel olacak" dedi.

Haber; R. BAL