Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, beraberinde Milli Eğitim Bakanı  Prof. Dr. Nabi Avcı ile birlikte Düzce'ye geliyor. Emine Erdoğan ve Avcı Düzce Üniversitesi tarafından düzenlenen 'Yükseköğretimde Kadın Liderliği' konulu panele katılacaklar.

Düzce Üniversitesi Kadın Çalışmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi (DÜKAM) ile Yönetim ve Liderlik Uygulama Araştırma Merkezi (LİDERİM) işbirliğiyle düzenlenen, “Yükseköğretimde Kadın Liderliği: Bugün ve Gelecek” konulu panel   12 Mart'ta Düzce Üniversitesi Cumhuriyet Konferans Salonu’nda yapılacak. Cumhurbaşkanın eşi Emine Erdoğan ile Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Nabi Avcı ve Yükseköğretim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç'ın da  katılacağı panel için Üniversitede tüm hazırlıklar tamamlandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’ın kara yoluyla değil, hava yoluyla geleceği öğrenildi. Hava muhalefeti olmazsa Düzce’ye Helikopterle gelmesi beklenen Erdoğan için Düzce Üniversitesindeki helikopter pistinde gerekli çalışmalar yapıldı.

Erdoğan’ın Düzce ziyaretinden günler önce Düzce’ye gelen cumhurbaşkanlığı korumaları, panelin yapılacağı Düzce Üniversitesi kampüsünde sıkı güvenlik önlemleri aldı.Son dakika alınan bir kararla Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Eşi Emine Erdoğan’ın Düzce ili ziyaret Programı Basına kapalı uygulanmasına karar verildi. Programı takip edecek olan basın mensuplarından talep edilen Akreditasyon da iptal edildi. 

Haber;S.KAŞKIR