AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Genel Merkez’de düzenlenen Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'na katıldı. Toplantıda AK Parti Düzce il teşkilat başkanları ile Düzce Belediye Başkanı Dursun Ay da hazır bulundu.



 "Cumhur İttifakı'mızı lekelemeyecek şekilde çalışacağız"

Konuşmasında, Cumhur İttifakı'nın önemine işaret eden Erdoğan, şöyle konuştu: "Cumhur İttifakımızı da lekelemeyecek, gölgelemeyecek şekilde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bu konuda gerek Sayın Bahçeli gerek şahsım gerekse bu sürecin alt yapı çalışmalarını yürüten arkadaşlarımız, partimizden ve MHP'den birer arkadaşımız bu çalışmaları da sürdürüyor. Onlara da başarılar diliyorum. Onlar hazırlıkları yapıyorlar ve inşallah şu anda bazı kalan yerleri de bizler daha sonra yine liderler olarak bir araya gelip, nihai kararlarımızı da bu konuda vereceğiz. Ama benim teşkilatımdan istediğim, Cumhur İttifakı'mıza kimse bir gölge düşürmeye kalkışmasın. Tam aksine dayanışma içinde olacağız, genel merkezlerimizin almış olduğu bu konuyla ilgili kararlara hepimiz uyacağız. Eğer herkes kendine göre bir şey uydurmaya kalkarsa, arkadaşlar, bunun adı kakofoni olur. Biz biliyorsunuz şimdi ortaya tamamen öyle bir orkestra çıkaralım ki bu böyle olmasın, tam aksine burada bir senfoni olsun. Bunu başaralım. AK Parti zaten böyle bir senfoninin kurucusudur ve burada dinlendirici bir yapı vardır, anlayış vardır. İnşallah bunu bizim belediyeciliğimizde de altyapıyla, üstyapıyla her tarafa yayma şansını yakalayacağız. Bugüne kadar yakaladık, bundan sonra da yakalayacağız."



Erdoğan, "belediyecilik" denildiği zaman akla AK Parti belediyeciliğinin geleceğini belirterek, merkezi yönetim olarak zaten tüm Türkiye'de en doğudan en batıya, en kuzeyden en güneye yatırımlar yaptıklarını, yapmaya devam edeceklerini vurguladı.

Haber: C. ÜSTÜNER


Web'den izlemek için: http://yerelmedya.tv

Android için: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.taksimbilisim.yerelmedya

İOS için: https://itunes.apple.com/tr/app/art%C4%B1-yerel-medya/id593435447?mt=8