Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan'dan Düzce'ye sürpriz ziyaret... Bilal Erdoğan'ın, geçtiğimiz cuma günü geldiği Düzce'deki durağı Topuk Yaylası Tesisleri oldu. Ziyarete ilişkin resmi bir açıklama yapılmazken, bölgede geniş güvenlik önlemleri alındı. Sakarya'dan gelen özel hareket ekiplerinin Fenerbahçe Topuk Yaylası Tesisleri etrafına yoğun şekilde konuşlandığı ziyarette, adeta kuş uçurtulmadı. Erdoğan'ı Düzce Belediye Başkan Yardımcıları Mesude Özcan ve Murat Caymaz'ında aralarında bulunduğu bir heyet karşıladı.

Bu sabah saatlerinde Düzce Valisi Zülkif Dağlı ve İl Jandarma Alay Komutanı Albay Yılmaz Özdemir'in de Topuk Yaylası'na giderek tesislerde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan ile bir araya geldiği öğrenildi. Erdoğan'ın ayrıca Düzce'deki AK Parti Teşkilatları'ndan bazı isimlerle de görüşmelerde bulunduğu bilgisi edinildi. 

Erdoğan görüşmelerin yanı sıra yüksek kesimlerde bulunması nedeniyle Düzce'nin ilk karla kaplanan adreslerinden olan Topuk Yaylası'nda zaman zaman yürüyüşe çıkarak, buz tutmaya yüz tutan gölün etrafını kendisine eşlik eden kalabalık bir grupla geziyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan ayrıca Fenerbahçe Spor Kulübü'ne ait tesislerdeki spor salonlarında da stres atıyor. Erdoğan'ın basketbol oynadığı anlar fotoğraf karelerine yansıdı. 

Kaynaşlı'da heyecan yaratan Bilal Erdoğan ziyareti nedeniyle, ilçe yöneticileri de Topuk'a aktı. 3 gündür Topuk Tesisleri'nde olan Erdoğan'ın en iyi şekilde ağırlanması için her ayrıntı düşünülürken, Kaynaşlı Belediye Başkanı Erol Bayraktar'ın da sık sık yaylaya giderek, konukları ile ilgilendiği öğrenildi.