Kuruluş aşamasında büyük bir heyecanın yaşandığı Çilimli OSB'de yapılan çalışmalarda hiç bir ilerleme kaydedilmemişken Müteşebbis Heyeti yarışında TSO Meclis Başkanı Ertan Taşlı'nın yerine TSO Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Çakır'ın seçilmesiyle  başlayan Taşlı-Çakır düellosu, TSO'nun son meclis toplantısında Ertan Taşlı'nın Gümüşova OSB'nin Müteşebbis Heyeti  Başkanı olmasıyla sona ermiş oldu..

            HER İŞİMİZ YARIM

Çilimli OSB'nin müteşebbis heyetinin seçiminin ardından TSO Başkanı Çakır'ın heyete seçilmesiyle başlayan tartışma ve karşılıklı düellolar Çilimli OSB'deki çalışmaları olumsuz yönde etkilerken, Gümüşova OSB'nin Müteşebbis Heyeti seçimlerine Çakır'ın salonu terk ettiği esnada TSO'nun Meclis Başkanı, aynı zamanda Düzce Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı olan Ertan Taşlı'nın başkan seçilmesiyle sonuçlanmış oldu.

            TAŞLI, ÇAKIR'DAN RÖVANŞI ALDI

Gümüşova Islah OSB katılım için yapılan müteşebbis heyet seçimi sonunda Meclis Başkanı Ertan Taşlı, Meclis Üyesi Ümit Ülgen ve üye kuruluşlardan Gümüşova’da Yatırımı bulunan Kıta Çelik ve Pro Metal yetkilileri asil üyeliklere seçildi. Yedek üyeliklere de Meclis Üyeleri Murat Aydın, Bilal Türkan ile bölgede yatırımı bulunan Orka Firması ve Stillay firmalarının yetkilileri seçildi. Meclis Başkanı Ertan Taşlı, böylece Çilimli OSB'de seçilemediği başkanlığı Gümüşova OSB'nin başkanı olarak Çakır'dan rövanşı almış oldu...

 

"Başkan o olsun bu olsun " şarkıları uzun zamandır kamuoyunu meşgul ederken yarım bir iş olarak bekleyen Çilimli OSB'de de hiç bir ilerleme kaydedilmemesi gelecek için umut vadetmiyor..

"Çakır oldu, Taşlı'da olmalı" mantığının bir perde arkası da bu son seçimle de tamamlanmış oldu. Kaprislerin etkili olduğu toplumlarda ilerlemenin güç olacağının artık kavranması  gerektiğini bir kez daha hatırlatıyor, dargınlık, kırgınlık, karalama ve dedi-kodu anlayışının tamamlanmadığı takdirde Düzce'de yarım işlerin tamamlanmasının güç olduğunu anımsatmayı bir görev telakki ediyoruz.

Haber;E.TAYHAN