Siyasi partiler aylardır yaptıkları çalışmanın karşılığını bugün alacaklar. Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram da bugün Kalıcı Konutlarda bulunan Hürriyet İlköğretim Okulu’nda oy kullandı.
Seçim sonuçlarının hayırlı olmasını dileyen Belediye Başkanı İsmail Bayram oy kullandıktan sonra yaptığı açıklamada seçim sürecinde herhangi bir sorun yaşanmadığını ve seçim sürecini sandıklar açılıp sonuçlar belli olduktan sonra yapacaklarını vurguladı. Başkan Bayram, “Önemli olan halkın ortaya koyduğu irade” dedi.

“Seçim sürecini seçimden sonra değerlendireceğiz. Yaklaşık 2 aydır tüm partiler seçim çalışmalarını yaptı. Herkes kendini anlattı, neler yapacağını anlattı. Bugün söz sırası millette. Sanıkta çıkan sonuca herkes saygılı olacak. Önümüzdeki 4 yıl da sandıktan çıkan sonuca göre iktidar belli olacak. Seçim süreci esnasında bir olumsuzluk yoktu. Ufak tefek tartışmaların dışında bir şey olmadı. Bunlar da her seçim sürecinde olur. Tüm siyasi partilere teşekkür ediyorum. Ama esas olan halkın ortaya koyduğu irade.

Haber; R. BAL