AK Parti'nin üst düzey isimlerinden eski Bakan Dr. Faruk Özlü'ye Düzce Belediye Başkanlığı görevi dolayısıyla 'Hayırlı olsun' ziyaretleri devam ediyor.

65. Hükümet döneminde aynı kabinede görev yapan Milli Savunma ve Milli Eğitim Bakanlığı görevlerinde bulunan TBMM Eski Başkanı Sivas Milletvekili İsmet Yılmaz, beraberinde Sivas Milletvekili Mehmet Habib Soluk ile birlikte Düzce Belediyesi Kültür Merkezi'nde Belediye Başkanı Faruk Özlü'yü ziyaret etti.

Başkan Özlü, nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ederken, Düzce Belediyesi çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Ağabeyi Düzce'de valilik yapmıştı

Öte yandan Milli Savunma ve Milli Eğitim eski bakanılarından Sivas Milletvekili İsmet Yılmaz'ın ağabeyi Adnan Yılmaz, Düzce'de 1 yıla yakın valilik görevinde bulunmuştu. Vali Adnan Yılmaz, 1 Ağustos 2012'de Düzce Valiliği'ne atanırken, görev süresinin birinci yılında merkeze çekilmişti. Düzce Valisi Adnan Yılmaz’ın merkeze alınma kararnamesinde o dönem Milli Savunma Bakanı olan kardeşi İsmet Yılmaz’ın da imzası olması çok konuşulmuştu.