2011 ile 2013 tarihleri arasında Gençlik ve Spor Bakanlığı görevinde bulunan Suat Kılıç, Genç MÜSİAD'ın daveti ile Düzce'ye geldi. Genç MÜSİAD Topluluğu’nun düzenlendiği “Gençlik ve Liderlik” konferansına konuk olarak katılmak üzere gelen Eski Bakan Kılıç, bir dizi ziyaretlerde de bulundu.

MÜSİAD Şubesi'ni ve AK Parti İl Teşkilatı'nı ziyaret eden Kılıç'ın gündemini görev yaptığı dönemde Düzce’ye yapılan yatırımların son durumu ve AK Parti İl Teşkilatı'nın 1 Kasım’da elde ettiği yüksek oy oran oldu.

Sohbet havasında gerçekleşen ziyaretlerde İl Başkanı Hikmet Keskin, Merkez İlçe Başkanı Durmuş Arslan ve Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Düzce’nin tüm seçimlerde başarılı olduğunu anlatırken, hedeflerinin daha iyi ulaşmak olduğundan söz etti.

İl Başkanı Hikmet Keskin'in 1 Kasım seçimlerinde teşkilatın elde ettiği yüksek başarıdan söz ederken Başbakan Davutoğlu tarafından verilen belgelerle takdir edildiklerini söylemesi üzerine Eski Bakan Kılıç'tan muhalefete imalı bir gönderme geldi. Düzce’nin rekorları muhafaza ettiğini belirten Kılıç, belgeler için muhalefeti kastederek “Poz verip, nazar etme ne olur. Çalış, senin de olur, diyebilirsiniz.” yorumunda bulundu.  AK Parti İl Başkanı Hikmet Keskin’in Kılıç’a yanıtı ise, “Çok poz vermiyoruz.” oldu. Kılıç, görev yaptığı dönemde yapılan yatırımların son durumunu da sormayı ihmal etmedi.


Haber:Y.SEVER